14, 15 & 17 juni | Masterclass Van Droomleven naar je Droom Leven 

IMG_1855.HEIC

Je droomleven leven, hoe zou dat zijn? 

Het maximale uit je leven halen = makkelijker gezegd dan gedaan

Positief in het leven staan, je doelen bereiken, grote keuzes durven maken & vertrouwen in jezelf: Het maximale uit het leven halen klinkt vaak makkelijker dan het is.

Natuurlijk, je hebt goede dagen en je hebt weleens keuzes gemaakt waar je trots op bent. Je weet waarschijnlijk nog hoe dat voelde! En toch.. toch zijn er vandaag de dag nog steeds belemmeringen.

Er is een grote droom die je niet achterna durft te gaan, je voelt angst om uit je comfortzone te stappen, je bent soms onzeker over jezelf of je voelt je gewoon down. Het is oké en je bent niet de enige.

Maar girl.. je hebt het in je! 

 

Je hebt het in je om te leven vanuit je hart, te leven met plezier, met energie en met 100% vertrouwen. Je hebt het in je om het maximale uit je leven te halen. Op het gebied van werk, gezondheid, liefde en meer. Jouw droomleven bestaat.

Je moet alleen stoppen met het voor je uitschuiven! 

''Ik wou dat ik dit geleerd had op school''


Van jongs af aan had ik het gevoel dat er meer moest zijn in het leven. Meer dan het 'gewone leven'. Ik ergerde me aan 'kleine denkers': mensen bij wie het glas halfleeg was en die vonden dat je geen kwartje kon worden als je 'als dubbeltje geboren was'. 

Ik wilde van alles. Ik wist alleen niet hoe. Wel alles uit het leven willen halen maar niet weten hoe ik dat moest doen.. dat frustreerde me. Stiekem werd mijn eigen glas een beetje halfleeg. 

Ontwerp%20zonder%20titel%20(7)_edited.pn

Fast forward naar begin 2019...
Alleen maar 'hard werken' en 'gewoon positief denken' werkte niet. Dat had ik al geprobeerd. 

Ik was er klaar mee, dus ik liet het los. Niet mijn droom, maar wel het forceren van die droom. Dus ik stopte met 'aankloten' en ik investeerde in kennis van de mensen die op een manier in het leven stonden die ik bewonderde. Mensen die niet settelden voor het gemiddelde. Mensen die puur geluk uitstraalden en mooie dingen bereikten.


En toen kwam het
De juiste kennis. De juiste voorbeelden. De juiste inzichten. Ik wist niet waar ik het aan verdiende, maar dat jaar kwam alles waar ik al jarenlang naar opzoek was, binnen enkele maanden op mijn pad. Ik ervaarde wat succes was. Ik ontdekte wat geluk was. En liefde, maar dan echte liefde. 

Doelen stellen & behalen, positief denken zonder dat het moeite kost, leven met vertrouwen, genieten van de reis, ook als je 'dat ene doel' nog niet bereikt hebt. Ik wou dat ik dat geleerd had op school. Ik wou dat we dat allemaal geleerd hadden op school. 

Maar we leren het niet op school

En dus krijg ik dagelijks DM's van meiden die op zoek zijn naar tips voor een sterkere mindset, tips voor meer zelfvertrouwen, tips om angsten te overwinnen en tips om positiever in het leven te staan. 

Maar de tips zullen het verschil niet maken.
 

Met liefde deel ik quotes, blogs & boekentips met je op Instagram en op deze website. Waardevolle info die je het juiste inzicht kunnen geven waar je op dat moment naar op zoek was. Maar als je jouw leven fundamenteel, drastisch & blijvend wil verbeteren, dan is er meer nodig.

14, 15 & 17 juni | Masterclass Van Droomleven naar je Droom Leven 

No worries! Geen lange dagen, je hoeft alleen de avonden te blokken van 19:30 tot 21:00 uur.

Ben jij klaar om oude overtuigingen achter je te laten en de toekomst met een killer mindset en maximaal vertrouwen tegemoet te gaan? Dan ben jij een van de Success Girls voor wie deze live masterclass gemaakt is! 

De live masterclass vindt plaats op 14, 15 & 17 juni van 19:30 tot ongeveer 21:00 uur.

Live, energiek, motiverend en inclusief (leuk!) huiswerk


De masterclass in (hele grote) lijnen:


DAG 1: PRAKTISCH

Mijn verhaal

Het geheim van succesvolle/gelukkige mensen

▶ Jouw droomleven: praktisch benaderd

DAG 2 IF YOU CAN THINK, SEE & FEEL IT..

▶ De kracht van visualiseren

Welk verhaal vertel jij jezelf?

De gouden formule

DAG 3 CLOSING THE CIRCLE

Mediteren voor meer zelfverzekerdheid

Wat als het even niet meer gaat?

Jouw persoonlijke stappenplan

Na deze masterclass


♥️ Start je direct met het leven van je droomleven

🚀 Heb je meer vertrouwen in jezelf en in je toekomst

💪 Sta je 100% achter de keuzes die je moet maken

🙏 Sta je positief in het leven, óók als dingen niet lukken

🔥 Weet je wat je te doen staat om jouw doelen te behalen

🙌 Straal je van geloof, vastberadenheid en zelfvertrouwen

Dit wil je nog meer weten:

 

- Elke Success Girl ontvangt na de livesessie toegang tot de opname van de masterclass. Kun je een avond niet? Dan is dat geen probleem!

- De eerste ronde dat ik deze masterclass geef, kun je meedoen voor €39,-. Is de masterclass het driedubbele waard? Absoluut. Maar laten we deze eerste keer vooral focussen op jouw ontwikkeling en niet op mijn winst. Dit tarief is om jou te bedanken voor het vertrouwen.

- Je mag tijdens de masterclass vragen stellen, maar verder kun je -als je dat wilt- meedoen zonder in the picture te komen. No pressure!

- En voor de masterclass deelnemers is er méér. Ik werk aan een exclusief product die voorlopig alleen voor masterclass deelnemers beschikbaar zal zijn. To be continued...

Ontwerp zonder titel (10).png
Schermafbeelding%202021-05-07%20om%2006.

Niet goed? Geld terug!

Vond je de masterclass niet waardevol? Geef in een e-mail binnen drie weken na aankoop aan waarom de masterclass je niets heeft opgeleverd en (ja, écht) je krijgt gewoon je geld terug! Je aankoop is dus geheel risicovrij.

Schermafbeelding%202021-05-07%20om%2006.

€39,- 

exclusief tarief

Klaar om je mindset fundamenteel te veranderen? Klaar om jouw droomleven te gaan LEVEN? 

♥️