top of page

Masterclass Succesvol Freelancen

StudioPhylicia_TSMC_Daphne_39.jpg

Alle skills, tips & tricks die je nodig hebt om moeiteloos klanten aan te trekken.

Ben jij beginnend freelancer (to be) en wil jij klanten en opdrachten aantrekken als een magneet ? Dan is deze masterclass voor jou!

Vol goede moed heb je besloten om aan de slag te gaan als freelancer in het vakgebied waar je goed in bent. Van teksten schrijven tot het ontwerpen van websites, grafische designs of het schieten van de mooiste foto's als freelance fotograaf. Je zag het al helemaal voor je. Een hoger uurloon dan in loondienst en niet geheel onbelangrijk: veel meer vrijheid. 

 

Maar dan blijven de opdrachten uit.

En nu je erover nadenkt.. is het ook eigenlijk niet zo gek dat potentiële klanten eerder in zee gaan met de meer ervaren freelancers uit jouw vakgebied. F*ck...

Herken jij bovenstaande struggle? Óf ga je nog beginnen als freelancer en wil je voorkomen dat je in deze situatie terechtkomt? I've got you covered! 

In de Masterclass Succesvol Freelancen vertel ik je:


▶ Welke mindset en skills jouw freelance carrière kunnen maken of breken
▶ Wat de meest gemaakte fouten zijn onder beginnend freelancers (en hoe jij ze niet maakt)
▶ Mijn #1 geheim om snel je eerste klanten aan te trekken
▶ Hoe je daarna eenvoudig een steady klantenkring opbouwt

Als beginnend freelancer kan het lastig zijn om aan je eerste klanten te komen. Hoe kun je bewijzen dat je hartstikke goed bent in wat je doet? En hoe kun je je onderscheiden van je concurrenten? In deze masterclass leer je het.

Ontwerp%20zonder%20titel%20(7)_edited.pn

Freelancen veranderde mijn leven
Jarenlang struggelde ik met mijn wens om voor mezelf te werken. Ik begon een webshop, maar verdiende daarmee lang niet genoeg om mijn klantenservicebaan bij een energieleverancier op te zeggen. 

Ik voelde me opgesloten. 

Totdat ik in september 2019 begon als freelance copywriter. Vanaf de dag dat ik begon heb ik nooit meer hoeven 'zoeken' naar klanten. Ik kraakte de code: de klanten kwamen naar mij toe.

In deze masterclass deel ik deze exacte 'code' met jou. 

Van €39,- voor €29,-

Alleen voor de eerstvolgende 10 action takers 🚀

Kom te weten hoe ik €6000+ verdiende als freelance copywriter

Deze masterclass is bedoeld voor:
✓ Beginnend freelance copywriters/tekstschrijvers, grafisch designers, video-editors & fotografen. 

Ready to kickstart your freelance business?

 

Naast een diepere duik in de mindset & skills die belangrijk zijn om een sterke basis voor jouw freelance business te leggen, deel ik in deze masterclass ook mijn succesverhaal met je. Ik vertel je exact welke stappen ik vanaf dag 1 doorlopen heb om binnen no time volgeboekt te zitten met aanvragen.

Totale duur masterclass: 1 uur, 15 minuten.

2_edited.png

Wat andere Success Girls zeggen:

1_edited.jpg
3_edited.jpg
Schermafbeelding%202021-05-07%20om%2006.

Niet goed? Geld terug!

Vond je de masterclass niet waardevol? Geef in een e-mail binnen twee weken na aankoop aan waarom de masterclass je niets heeft opgeleverd en (ja, écht) je krijgt gewoon je geld terug! Je aankoop is dus geheel risicovrij.

Schermafbeelding%202021-05-07%20om%2006.

€29,- 

Tijdelijke prijs

Ben jij beginnend freelancer (to be) en wil jij klanten en opdrachten aantrekken als een magneet? Dan is deze masterclass voor jou!

♥️

bottom of page