top of page

10, 12 & 14 JANUARI | Masterclass Van Droomleven Naar Je Droom Leven

IMG_1855.HEIC

Je droomleven leven, hoe zou dat zijn? 

Na de livesessies ontvang je de replays = 4,5 uur aan videomateriaal!

''Daphne, ik vond het echt

heel fijn hoe je tegen ons sprak.

Heel positief, vol vertrouwen, rustig

en duidelijk. Deze 3 dagen hebben zoveel goeds gedaan bij mij. Ik merk dat ik wat rustiger de dag door kom. Ik ervaar minder stress en gehaastheid. Alsof ik meer vertrouwen heb.''

~ Success Girl Sylvana,

20 juni 2021

Wat eerdere masterclass-deelneemsters zeggen:

''Vier dagen zijn er gepasseerd, maar het voelt of ik jaren slimmer geworden ben. Het was zo'n mooie weg die eigenlijk nu pas echt begint voor mij. Maar ik zie het zitten!''

 ~ Success Girl Dorien,

17 juni 2021

''Ontzettend bedankt

voor je fantastische masterclass.

Ik heb er heel erg van genoten.

Jouw drive en inspiratie om ieder individu te helpen en ook te gaan voor kwaliteit boven alles. Je hebt mij als 'gewoon een van de deelneemsters' een heel speciaal gevoel gegeven. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik iets van je volg/koop.''

~ Success Girl Anouschka, 

27 juni 2021

Het maximale uit je leven halen = makkelijker gezegd dan gedaan

Positief in het leven staan, je doelen bereiken, grote keuzes durven maken & vertrouwen in jezelf: Het maximale uit het leven halen klinkt vaak makkelijker dan het is.

Natuurlijk, je hebt goede dagen en je hebt weleens keuzes gemaakt waar je trots op bent. Je weet waarschijnlijk nog hoe dat voelde! En toch.. toch zijn er vandaag de dag nog steeds belemmeringen.

Er is een grote droom die je niet achterna durft te gaan, je voelt angst om uit je comfortzone te stappen, je bent soms onzeker over jezelf of je voelt je gewoon down. Het is oké en je bent niet de enige.

Ontwerp zonder titel (15)_edited.png

Maar girl.. je hebt het in je! 

 

Je hebt het in je om te leven vanuit je hart, te leven met plezier, met energie en met 100% vertrouwen. Je hebt het in je om het maximale uit je leven te halen. Op het gebied van werk, gezondheid, liefde en meer. Jouw droomleven bestaat.

Je moet alleen stoppen met het voor je uitschuiven! 

''Ik zou willen dat ik dit geleerd had op school''


Van jongs af aan had ik het gevoel dat er meer moest zijn in het leven. Meer dan het 'gewone leven'. Ik ergerde me aan 'kleine denkers': mensen bij wie het glas halfleeg was en die vonden dat je geen kwartje kon worden als je 'als dubbeltje geboren was'. 

Ik wilde van alles. Ik wist alleen niet hoe. Wel alles uit het leven willen halen maar niet weten hoe ik dat moest doen.. dat frustreerde me. Stiekem werd mijn eigen glas een beetje halfleeg. 

Ontwerp%20zonder%20titel%20(7)_edited.pn

Fast forward naar begin 2019...
Alleen maar 'hard werken' en 'gewoon positief denken' werkte niet. Dat had ik al geprobeerd. 

Ik was er klaar mee, dus ik liet het los. Niet mijn droom, maar wel het forceren van die droom. Dus ik stopte met 'aankloten' en ik investeerde in kennis van de mensen die op een manier in het leven stonden die ik bewonderde. Mensen die niet settelden voor het gemiddelde. Mensen die puur geluk uitstraalden en mooie dingen bereikten.


En toen kwam het
De juiste kennis. De juiste voorbeelden. De juiste inzichten. Ik wist niet waar ik het aan verdiende, maar dat jaar kwam alles waar ik al jarenlang naar opzoek was, binnen enkele maanden op mijn pad. Ik ervaarde wat succes was. Ik ontdekte wat geluk was. En liefde, maar dan echte liefde. 

Doelen stellen & behalen, positief denken zonder dat het moeite kost, leven met vertrouwen, genieten van de reis, ook als je 'dat ene doel' nog niet bereikt hebt. Ik wou dat ik dat geleerd had op school. Ik wou dat we dat allemaal geleerd hadden op school. 

Maar we leren het niet op school

En dus krijg ik dagelijks DM's van meiden die op zoek zijn naar tips voor een sterkere mindset, tips voor meer zelfvertrouwen, tips om angsten te overwinnen en tips om positiever in het leven te staan. 

Maar de tips zullen het verschil niet maken.
 

Met liefde deel ik quotes, blogs & boekentips met je op Instagram en op deze website. Waardevolle info die je het juiste inzicht kunnen geven waar je op dat moment naar op zoek was. Maar als je jouw leven fundamenteel, drastisch & blijvend wil verbeteren, dan is er meer nodig.

LEVENSLANG TOEGANG  Masterclass Van Droomleven naar je Droom Leven 

- No worries! Geen lange dagen. Je hoeft alleen de avonden te blokken van 19:30 tot 21:00 uur.

Ben jij klaar om oude overtuigingen achter je te laten en de toekomst met een killer mindset en maximaal vertrouwen tegemoet te gaan? Dan ben jij een van de Success Girls voor wie deze live masterclass gemaakt is! 
 

De live masterclass is verdeeld over 3 avonden en vindt plaats op 10, 12 & 14 januari. Na de livesessies ontvang je toegang tot de replays! Live aanwezigheid is geweldig, maar dus niet noodzakelijk.

Let op: maximaal 100 deelneemsters

Energiek, motiverend en inclusief (leuk!) huiswerk


De masterclass in (hele grote) lijnen:


DAG 1: PRAKTISCH

▶ Mijn verhaal

▶ Het geheim van succesvolle/gelukkige mensen
▶ Mijn 6 mindset life-changers

▶ Jouw droomleven: praktisch benaderd

DAG 2 IF YOU CAN THINK, SEE & FEEL IT..

▶ Positief denken: waar het écht om gaat
▶ Wet van Aantrekking: down-to-earth uitgelegd

▶ De kracht van visualiseren & affirmeren
▶ De gouden Success Girl Formule

DAG 3 CLOSING THE CIRCLE

▶ Jouw gedachten werkelijkheid maken 

▶ Wat als het even niet meer gaat?

▶ Je droomleven zien, voelen en starten

Na deze masterclass

🚀 Heb je meer vertrouwen in jezelf en in je toekomst

💪 Sta je 100% achter de keuzes die je moet maken

🙏 Sta je positief in het leven, óók als dingen niet lukken

🔥 Weet je wat je te doen staat om jouw doelen te behalen

🙌 Straal je van geloof, vastberadenheid en zelfvertrouwen

Dit wil je nog meer weten:

 

- Je mag tijdens de masterclass vragen stellen en je ontvangt mijn Whatsapp-nummer voor persoonlijk contact. Verder kun je de livesessies volgen zonder zelf in the picture te komen. No pressure!

 

- De masterclass bevat 4,5 uur aan videomateriaal, verdeeld over 3 sessies. Na sessie 1 & 2 ontvang je een huiswerkopdracht. 🚀

- Het is mijn missie om jonge vrouwen toegang te geven tot de kennis en kracht die ervoor zorgden dat mijn leven voorgoed veranderde. Om dit voor iedereen toegankelijk te maken, volg je deze cursus voor minder dan €100.

- Bij deelname aan de masterclass ontvang je exclusieve toegang én korting op Success Girl producten die voorlopig alleen voor masterclass deelneemsters beschikbaar zijn.

Ontwerp zonder titel (10).png

Wat eerdere deelneemsters zeggen:

''Ik heb serieus nagedacht over feedback maar ik kom met zo’n positieve energie uit deze masterclass dat ik er niks op aan te merken heb. Een review natuurlijk wel: De kennis en energie die jij overbrengt met jouw enthousiasme, jouw overtuiging is geweldig. Ik heb respect voor je hoe je dit doet & zo ver bent gekomen. Ik volg je al een tijdje op instagram en de groei die jij hebt gemaakt in deze tijd, geweldig, ik ben trots op je. Je mag ook zeker trots op jezelf zijn! Deze masterclass is een aanrader voor iedereen die een droom heeft en deze droom ook echt wilt leven! Ga zo door! & enorm bedankt! 💕''

~ Success Girl Demi

Schermafbeelding%202021-05-07%20om%2006.

Niet goed? Geld terug!

Vond je de masterclass niet waardevol? Geef in een e-mail binnen drie weken na aankoop aan waarom de masterclass je niets heeft opgeleverd en (ja, écht) je krijgt gewoon je geld terug! Je aankoop is dus geheel risicovrij.

Schermafbeelding%202021-05-07%20om%2006.

€99

Klaar om je mindset fundamenteel te veranderen? Klaar om jouw droomleven te gaan LEVEN? 

Let op: maximaal 100 deelneemsters

♥️

bottom of page