top of page

HIER IS JOUW MOTIVERENDE SPEECH

9_edited.png

HEY GIRL!

Welkom op thesuccessgirl.nl. Een platform en community voor jonge vrouwen die hun dromen en doelen werkelijkheid willen maken.

Misschien voel je je nu direct aangesproken, maar misschien ook niet. Ik kan je wel vertellen: het feit dat je graag naar de motiverende speech wil luisteren zegt genoeg over jouw motivatie om het maximale uit je leven te halen <3.

I like that attitude!

Je hoeft niets te doen

Bij de meeste gratis producten die online worden aangeboden wordt er tóch iets van je gevraagd. Meestal is dat je e-mailadres. Goed nieuws: hier hoef je geen gegevens achter te laten. De motiverende speech staat hieronder voor je klaar. 

Enjoy!

👇 Motiverende Speech 👇
00:00 / 14:28

Waaah hoe vond je het? 🥰

Ik hoop ZO dat je ervan genoten hebt, dat je meer positieve energie voelt en dat je vastberaden bent om voor het maximale te gaan! Wat jouw droom ook is, je verdient het om 'm waar te maken. 

Hieronder vind je een aantal Success Girl producten om je te supporten.

Om te beginnen, de gratis wekelijkse Success Mail! 👇

Scroll verder voor meer producten

Ontwerp zonder titel (15)_edited.png

THE SUCCESS MAIL

Elke maandagochtend gratis een motiverende e-mail (incl. korte motivational speech!) in je mailbox.

Yesss gelukt! Ik heb je direct een e-mail gestuurd ter bevestiging. De kans is groot dat deze e-mail in je spam terechtkomt. 

Als je de e-mail vast uit je spam-box haalt, ontvang je de eerstvolgende Success Mail (als het goed is) direct in je goede inbox 🥰!

13, 16 & 20 SEPTEMBER: MINDSET MASTERCLASS

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
De vakantieperiode zit er weer op. Wacht niet met je goede voornemens tot januari. In de Mindset Masterclass neem ik je drie avonden lang mee in de wereld van mindset, wet van aantrekking en de gouden formule om je droomleven niet langer te dromen, maar om hem daadwerkelijk te gaan leven!

Claim je wachtlijstplekje, ontvang vooraf alle informatie en krijg als eerste de kans om je in te schrijven zodra de deuren openen. Er zijn maximaal 100 plekken beschikbaar.

Yesss gelukt! Ik heb je direct een e-mail gestuurd ter bevestiging. De kans is groot dat deze e-mail in je spam terechtkomt. ​Als je de e-mail vast uit je spam-box haalt, ontvang je de eerstvolgende mail over de masterclass (als het goed is) direct in je goede inbox 🥰!

Direct met je droomleven aan de slag?

 

NEXT LEVEL MEDITEREN (1).png

Ontdek de Mindset Booster Bundel. Een audio-bundel met 3 door mij ingesproken mindset boosters voor 3 verschillende momenten in je leven. Zo is er een booster voor wanneer je niet zo lekker in je vel zit, maar ook een magische 'meditatie' om je droomleven daadwerkelijk dichter naar je toe te trekken. Een combinatie van mindset en de Wet van Aantrekking. Een bundel met mijn belangrijkste boodschappen voor jou <3. 

Schermafbeelding%202021-05-07%20om%2006.

Niet goed? Geld terug!

Op alle Success Girl producten geldt de Niet goed? - Geld terug! garantie. Geef in een e-mail binnen drie weken na aankoop aan waarom het product je niets heeft opgeleverd en (ja, écht) je krijgt gewoon je geld terug! Je aankoop is dus geheel risicovrij.

Schermafbeelding%202021-05-07%20om%2006.

Instagram

bottom of page