top of page

WELKOM LIEVE SUCCESS GIRL ❤️!

Wanna join the climb?

Aaaaaah je bent er! Je leest 'm! De allereerste blog post van het platform. Dankjewel voor je bezoek, voor je interesse en daarmee ook voor je support. Ik kan niet wachten tot dit platform een plek wordt waar ieder meisje, iedere jonge vrouw die grote dromen heeft, terecht kan om te sparren met gelijkgestemden. Want, dat is het ultieme doel! Maar eerst...

First things first

Als dit je eerste bezoek is aan de website, raad ik je aan om de 'over mij' pagina te lezen en daarna de korte teksten die je kan vinden bij de topics mindset, business, love & health. Je hebt dan binnen een paar minuten een helder beeld van deze website en wat het voor jou kan betekenen.


Misschien ben je alleen geïnteresseerd in het health topic, misschien alleen in mindset, of gewoon in allemaal: ik beloof je dat je hier waardevolle content vindt waardoor je geïnspireerd én gemotiveerd raakt om jouw grootste dromen waar te maken! Hier is alles mogelijk

Omdat we blijven leren, 100% geloven én elkaar supporten om onze doelen te bereiken. En jij bent 'hier'. Dus... zeg het maar 😏. Doe je mee? Ga je samen met mij, samen met ons, jouw allermooiste leven leven?


The Success Girl nu en The Success Girl over een aantal weken

Op dit moment lees je op dit platform vooral blogs over de vier topics die centraal staan. Wekelijks, soms ook dagelijks, wordt de website aangevuld met nieuwe content. Voornamelijk in tekst, maar regelmatig ook in beeld, met een video. Ik heb er ontzettend veel zin in om de kennis, tips & tricks die mij hebben gebracht waar ik nu sta (of eh, zit, onder een parasol.. aan zee 😍), de komende weken met jou te delen. Maar daarna wil ik verder. Ik wil niet alleen zenden, ik wil dat we met elkaar kunnen communiceren! The Success Girl: Het Forum Om van dit platform een echte community te maken, wordt de website uitgebreid met een forum. Ook dit forum zal zijn onderverdeeld in de vier topics mindset, business, love & health. Binnen de veilige muren van de community (alleen met een persoonlijke profiel, helemaal gratis, kun je in het forum terecht) moedig ik je aan om vragen te stellen, kennis te delen en connecties op te doen. Mijn netwerk

Toen ik begon met ondernemen, kwam ik al snel in een netwerk van jonge ondernemers terecht. Maar.. dit waren alleen maar jongens/mannen. Hoewel ik hun spirit best wel kon waarderen, merkte ik de behoefte aan vrouwelijke energie (iets minder opschep-gedrag, iets meer gevoel, zeg maar 😜). Geweldig voor onderneemsters én elke andere (jonge) vrouw Tegelijkertijd wil ik dat The Success Girl niet alleen om ondernemen draait. Ik denk dat je er als (beginnende) ondernemer ongelooflijk veel waarde uit kunt halen, maar ook als je gefocust bent op meer (zelf)liefde of een gezondere lifestyle, geloof ik dat een community met gelijkgestemden geweldig fijn is om op terug te kunnen vallen. Daarom, coming soon, een community vol met Success Girls! Ik hoop dat jij er één van wordt 🥰.

The end

Dit was 'm dan, de allereerste blog. Slechts een inleiding natuurlijk, een klein voorproefje. Want morgen.. morgen verschijnt de eerste échte waardevolle content. De content waarvoor je hier gekomen bent. In de tussentijd wil ik je graag uitnodigen voor The Success Mail. Daarvoor kun je je inschrijven op de homepage. En.. grote kans dat je het al volgt, maar mocht je dat nog niet doen: volg @thesuccessgirl.nl op Instagram voor dagelijkse inspiratie & motivatie om jouw allermooiste leven te leven.

O ja, lijkt het je leuk om een berichtje achter te laten? Je hoeft alleen maar je e-mailadres in te vullen & een wachtwoord aan te maken. Ik zou het geweldig vinden 🙏❤️.

Tot morgen 💗!

508 weergaven3 opmerkingen
bottom of page