top of page

SUCCESS GIRL MEMBERSHIP

Girl, it's all about your mindset

Start jouw mindset reis & zet die belangrijke stappen richting jouw doelen en dromen

Wat Success Girl Members zeggen:

Ik maakte me druk om ALLES, was bang om in het diepe te springen en leefde daarom niet mijn lievelingsleven. Nu, een paar maanden en succes brieven later, voel ik me ZO krachtig! Ik durf, ik doe, ik overkom…

Ik ben zo dankbaar voor Daphne’s lieve, persoonlijke antwoorden op mijn zorgen. En niet te vergeten: de live sessies… zoveel info en tips!

~ Margueritte

Zonder titel (200 x 200 px) (2).jpg

Ik ben veel lekkerder in mijn vel gaan zitten en qua gedachten gaat het ook vele male beter. Een echte aanrader als je wil beginnen met het leven van je droomleven.

 

Ik heb mede hierdoor de stap genomen om een nieuwe baan te gaan zoeken en ik was meteen aangenomen en ik heb al jaren zitten dromen om die stap te zetten maar ik durfde het maar niet.

~ Wendy Weidijk

Zonder titel (200 x 200 px) (1).jpg

''Daphne is echt geweldig! Een heel leerzaam traject waar ik heel veel aan heb gehad (en natuurlijk nog steeds aan heb).

Het contact is ook heel fijn, als er iets is kan ik haar ten alle tijden bereiken.''

~ Michelle Cox

Zonder titel (200 x 200 px).jpg

''Een Success Girl heeft zó'n sterk verlangen, dat kun je niet wegstoppen''

Je hebt bepaalde doelen voor ogen. Voor de korte termijn misschien. En dan zijn er nog de grotere dromen. Dromen waarvan je niet zeker weet of ze realiteit kunnen worden. Maar áls het zou lukken.. man.. dan zou je pas echt met passie uit bed komen. Dan zou je trots zijn op jezelf en stralen, elke dag.

En dan.. zijn er de saboterende gedachten, twijfels, meningen van anderen en dagelijkse rompslomp waardoor je nauwelijks vooruitgang boekt. Of hey, misschien -als je er eens realistisch naar kijkt- boek je best wel vooruitgang, maar blijft die onzekerheid en ontevredenheid toch altijd aanwezig in je leven. 

It's time you become a Success Girl Member!

Ontwerp zonder titel (22).png

Je hebt het in je! En ik kan het weten.

 

Je hebt het in je om te leven vanuit je hart, te leven met plezier, met energie en met 100% vertrouwen. Je hebt het in je om te worden wie je wil zijn. Jouw droomleven bestaat. Dat weet ik, omdat ik íédere Success Girl die ik spreek, dat zelfvertrouwen heb kunnen geven (jup, dat durf ik echt te zeggen!). En dat oprechte vertrouwen in jezelf.. is jouw enige sleutel tot succes!

''Ik zou willen dat ik dit geleerd had op school''


Van jongs af aan had ik het gevoel dat er meer moest zijn in het leven. Meer dan het 'gewone leven'. Ik ergerde me aan 'kleine denkers': mensen bij wie het glas halfleeg was en die vonden dat je geen kwartje kon worden als je 'als dubbeltje geboren was'. 

Ik wilde van alles. Ik wist alleen niet hoe. Wel alles uit het leven willen halen maar niet weten hoe ik dat moest doen.. dat frustreerde me. Stiekem werd mijn eigen glas een beetje halfleeg. 

Ontwerp zonder titel (25).png

Fast forward naar begin 2019...
Alleen maar 'hard werken' en 'gewoon positief denken' werkte niet. Dat had ik al geprobeerd. 

Ik was er klaar mee, dus ik liet het los. Niet mijn droom, maar wel het forceren van die droom. Dus ik stopte met 'aankloten' en ik investeerde in kennis van de mensen die op een manier in het leven stonden die ik bewonderde. Mensen die niet settelden voor het gemiddelde. Mensen die puur geluk uitstraalden en mooie dingen bereikten.


En toen kwam het
De juiste kennis. De juiste voorbeelden. De juiste inzichten. Ik wist niet waar ik het aan verdiende, maar dat jaar kwam alles waar ik al jarenlang naar opzoek was, binnen enkele maanden op mijn pad. Ik ervaarde wat succes was. Ik ontdekte wat geluk was. En liefde, maar dan echte liefde. 

Doelen stellen & behalen, positief denken zonder dat het moeite kost, leven met vertrouwen, genieten van de reis, ook als je 'dat ene doel' nog niet bereikt hebt. Ik wou dat ik dat geleerd had op school. Ik wou dat we dat allemaal geleerd hadden op school. 

Maar we leren het niet op school

En dus krijg ik dagelijks DM's van meiden die op zoek zijn naar tips voor een sterkere mindset, tips voor meer zelfvertrouwen, tips om angsten te overwinnen en tips om positiever in het leven te staan. 

Maar de tips zullen het verschil niet maken.
 

Met liefde deel ik online allerlei content die jou een boost kan geven, maar het echte verschil zit 'm niet in de momenten dat je -al scrollend op social media- een inspirerend bericht leest. Het echte verschil zit 'm in de momenten dat je er de tijd voor neemt. Het maandelijks ontvangen van een uitgebreide brief met mindset lessen per post. Offline. Écht leren. 1-op-1 support van iemand die naar je luistert, de juiste vragen stelt en vertrouwen geeft. En.. verschil zit 'm in het onderdompelen van jezelf in de inspirerende energie van andere vrouwen die óók (grote) dromen en doelen hebben. Echt verschil zit 'm in het Success Girl Membership.

Geen eenmalige motivatie boost, maar consistent blijven groeien.

Of je nu gezonder en gelukkiger wil leven of dat je droomt van een geweldige baan of een eigen onderneming: daadwerkelijk stappen vooruit zetten kan verdomd lastig zijn.

I've been there! En ik help je met veel liefde en enthousiasme úít die vicieuze cirkel.

Dit membership is jouw kans om te leren, te verbinden en te groeien dankzij 1-op-1 coaching via Whatsapp, een maandelijkse brief met diepgaande mindset lessen, elke maand een online groepssessie en een besloten Instagram-groep met likeminded jonge vrouwen.

Meld je aan & ervaar een ultieme maandelijkse boost op het gebied van energie, kennis en vertrouwen, waardoor je steeds opnieuw blijft gaan voor jouw dromen en doelen. Eerlijk is eerlijk, dat steuntje in de rug hebben we allemaal weleens nodig.

*opzeggen kan op ieder moment van de maand, waarna je abonnement direct wordt geannuleerd. Geen verborgen kosten of minimale opzegtermijn.

Wat ontvang je na aanmelding?

DIGITAAL DOCUMENT Doelen stellen en stappen blijven zetten: het volledige actieplan - In januari 2023 stond het membership in het thema van doelen stellen voor het nieuwe jaar. Omdat ik in deze brief mijn volledige mindset rondom doelen stellen en behalen blootgeef, vind ik het belangrijk dat jij deze kennis als nieuw Success Girl Member ook ontvangt. Daarom krijg je dit direct per mail toegestuurd!

GET TO KNOW YOU FORMULIER

In de welkomstmail ontvang je een formulier waarin ik enkele vragen stel. Waar wil je het liefst meer over leren? Wat zijn jouw doelen? Zo kan ik de lessen (deels) aanpassen op jouw persoonlijke behoeftes.

Ook kun je in dit formulier aangeven of je gebruik wenst te maken van 1-op-1 Whatsapp coaching (inbegrepen bij het membership). Sommige meiden stappen liever anoniem, zonder 1-op-1 begeleiding, in het membership en dat is helemaal oké. Dit kun je aangeven.

EVERYTHING IMPORTANT

  • Mijn Whatsapp-nummer

  • Uitnodiging voor het Instagram-account

  • Informatie over livesessie van deze maand (of de replay link als de sessie al geweest is)

  • De brief van deze maand wordt direct per post naar je toegestuurd

Wat Success Girls zeggen over eerdere coaching en cursussen:

Ik heb tot nu toe ontzettend veel waarde gehaald uit de begeleiding van Daphne. Wat begon met een Masterclass, werd een Community deelname, dit werd een mindset cursus en daarop volgde de Wonder week.

Daphne weet je met de juiste woorden en de juiste insteek elke keer tot de max te motiveren en connectie te laten maken met jezelf. Al met al een ontzettend fijne reis, dus ik zou zeggen, gun dit jezelf.

~ Lotte Holtkamp

READY?

NB: Vanaf april verhoogt het membership tarief naar €22,22 voor nieuwe members. Meld je je nu aan, dan is jouw maandelijkse investering €18,18, zolang als je member blijft.

♥️

bottom of page