top of page
StudioPhylicia_TSMC_Daphne_101.jpg

Health

Bewegen, eten & energie

Health 🍏! Een onderwerp wat mij dag in, dag uit bezig houdt. How about you?

Ik ben best slecht met eten. In gezelschappen lukt het me, als ik wil, wel om gezonde keuzes te maken, maar als ik alleen ben...

Ik ben gek op Mac Donalds en de cinnasticks van Domino's zijn mijn ultieme guilty pleasure. Tel daarbij op dat ik in het centrum van Rotterdam woon en dus  ALLES  aan de deur kan laten bezorgen. Jup.. het is een probleem.

Hoewel ik het 'gezonde leven' nog niet heb uitgespeeld, ben ik er wel heilig van overtuigd dat alles wat we in ons lichaam stoppen, effect heeft op hoe we ons voelen. 

Vermoeidheid, een opgeblazen gevoel, onzekerheid door een slechte huid: het komt voort uit onze gemoedstoestand (stress, verdriet, boosheid) én uit wat we eten. En daarom wil ik met mezelf én met jou een reis maken naar een gezonder leven.

Door kennis en ervaringen te delen. Over sporten en eten. Geen gekke diëten om af te vallen, maar een lifestyle om onszelf fit, gezond en on top of the world te voelen! 

Nog één ding: gelukkig vind ik wel steeds meer plezier in sport. En jeetje, wat ben ik daar blij mee! Hoe meer ik sport, hoe beter ik me voel en hoe makkelijker ik van de slechte snacks afblijf. Meer daarover lees je in de blogs die hieronder verschijnen!

Don't Let Your Mind Bully Your Body.

HEALTH BLOGS

bottom of page